top of page
Profil.png

Een schilderij gemaakt
in België
,
speciaal
voor professionals

Victoria Paint, opgericht in 2012, is een Made in Belgium-verffabrikant die voortdurend een breed scala aan verven onderzoekt, produceert en ontwikkelt voor professionals en particulieren over de hele wereld, volgens de Europese normen.

Als het gaat om het leveren van hoogwaardige verven en beitsen voor uw pand, zet Victoria Paint de norm voor uitmuntendheid. Ze vervaardigt persoonlijk haar eigen harsen die superieure toepassingsprestaties leveren in elk product. Gecombineerd met een onvergelijkbare selectie van authentieke kleuren, helpen haar producten u om de beste resultaten te bereiken.

De activiteit van Victoria Paint is voornamelijk gebaseerd op 3 diensten:

Onderzoek en ontwikkeling :Victoria Paint stelt haar ingenieurs ter beschikking om uw ambities met u te bespreken en innovatieve oplossingen aan te dragen.

Productie:Victoria Paint, gevestigd in het hart van Europa, past haar productie aan de wensen van haar klanten aan om hen beter van dienst te kunnen zijn. Het garandeert flexibiliteit en snelle levertijden.

Advies en technische ondersteuning:Victoria Paint vertrouwt op de kracht van een netwerk van interne experts die in staat zijn om advies en technische analyse te geven.

Vandaag blijft Victoria Paint innoveren terwijl ze altijd één en hetzelfde doel voor ogen houdt: u de beste oplossingen bieden om aan uw behoeften op korte, middellange en lange termijn te voldoen.

bottom of page