top of page

Concreet Contact

beton kontakt.png

Beschikbaar in
5Kg | 10Kg | 20Kg

Baseren
Wit

Oppervlak
0,25 tot 0,35 Kg/m2

Beschrijving

TOEPASSINGSGEBIEDEN:
Zowel binnen als buiten, voor de behandeling van slecht of niet zuigende gipsondergronden, b.v. glad bekistingsbeton, massieve betonnen plafonds en voor prefab betonelementen.

IMPLEMENTATIE:
Beton kontakt is klaar voor gebruik. Verdunnen is niet nodig (behalve in het geval van een mechanische uitvoering waar de juiste consistentie wordt verkregen door een beetje water toe te voegen, max. 1L water voor een emmer van 20kg).
Het is absoluut noodzakelijk om de inhoud van de emmer goed te mengen voor het aanbrengen, dit gebeurt met een schapenwolroller of een spuitmachine. Media kunnen niet worden bevroren.
Tijdens het aanbrengen en totdat de Primer droog is, mag de omgevingstemperatuur en die van de ondergrond niet lager zijn dan 5°C. De te behandelen oppervlakken moeten droog en vrij van bekistingsolie zijn. Verbruik: 0,25-0,35 kg betonkontakt per m2 

COATING TOEPASSING:
De coating wordt pas aangebracht als het Kontakt beton droog is en niet meer hecht. De tijd tussen het uitharden van Kontakt-beton en de start van de werkzaamheden moet kort zijn. Een stofafzetting vermindert de hechting van de coating.

Technische data

geen beschikbare informatie

Gerelateerde documentatie

Download de achterpagina van het label

  Ontdek onze andere assortimenten!

bottom of page